3 BENEFICII ALE LENTILELOR ORTHO-K

Paragon VisionLentilele CRT, Ortho-K

Un proces care utilizează lentile de contact speciale, cunoscut sub numele de ortokeratologie (Ortho-K) oferă pacienților un mod inovator de a trata miopia. Mai jos am enumerat trei beneficii pe care le oferă lentilele Ortho-K în comparație cu lentilele de contact tradiționale cu port în timpul zilei.

          1. Vederea este corectată pe timpul nopții

Ortho-K se bazează pe o tehnologie cunoscută sub numele de Terapia Refractivă a Corneei, cunoscută și sub prescurtarea de CRT. Lentilele Paragon CRT® sunt purtate peste noapte pentru a trata miopia în timpul somnului! Aceste lentile remodelează ușor corneea, permițând luminii să se reflecte corect pe retină. Când te trezești, poți pur și simplu să scoți lentilele și să experimentezi o vedere clară pe tot parcursul zilei! Paragon CRT® este prima lentilă de contact de noapte care a fost aprobată de FDA și 97% dintre pacienți  au declarat că sunt satisfăcuți în studiile clinice realizate.1,2

         2. Nu mai aveți nevoie de ochelari sau de lentile de contact pe timpul zilei

Cu Ortho-K, vă tratați vederea numai noaptea – nu mai aveți nevoie de ochelari sau lentile de contact în timpul zilei! Lentilele Paragon CRT® vă oferă libertate! După ce ai purtat lentilele peste noapte, îți poți începe ziua fără să te gândești de două ori la vedere! Paragon CRT® vă scutește de a fi încetinit de ochelari sau de lentilele de contact din timpul zilei, de grijile legate de ruperea, pierderea sau murdărirea acestora. În plus, cu Paragon CRT®, veți avea o vedere clară în momentele în care nu este practic să purtați ochelari sau lentile – cum este sposibil să se întâmple atunci când călătoriți, faceți sport sau înnotați.

         3. Încrederea de a vă trăi viața la maximum

Cu Paragon CRT® aveți libertatea de a vă confrunta cu orice situație întâmpinată. Când te trezești cu o vedere clară, orice este posibil! Cercetătorii au descoperit că persoanele care își tratează miopia cu lentile CRT au o experiență îmbunătățită a calității vieții și a încrederii.3,4 Și de ce nu? Abilitatea de a vedea clar este esențială pentru a-ți trăi viața frumos. Cu puterea lentilelor Ortho-K, pacienții sunt eliberați de zeci de probleme care apar în cazul metodelor tradiționale de corecție a vederii în timpul zilei. Imaginați-vă că nu vă grăbiți să vă puneți lentilele atunci când ieșiți repede pe ușă la serviciu sau să nu vă întrebați unde sunt ochelarii când întârziați la o întâlnire. De la călătorii, la yoga, drumeții, alpinism… lentilele Paragon CRT® oferă libertate pentru a merge acolo și a vă distra!

Mai mult, pentru copilul sau adolescentul care nu este interesat de ochelari sau lentile, Ortho-K se asigură că miopia lor va fi controlată. Nivelurile ridicate de miopie pot provoca riscuri grave mai târziu în viață: degenerescența maculară, cataracta prematură, glaucomul, și chiar detașarea de retină.5 Paragon CRT® oferă pacienților tineri o modalitate ușoară de a-și îngriji ochii fără ca acest lucru să interfereze cu stilul lor de  viață. Pentru că miopia poate afecta copiii începând cu vârsta de șase ani, beneficiind un plan de tratament facil, diagnostic poate fi mult mai ușor de gestionat.6

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care Paragon CRT® vă poate ajuta, vizitați un medic certificat!

 

[1] Scrisoare de aprobare FDA

[2] Paragon Vision Sciences, Consumer Survey, Data on File, iulie 2019

[3] McAlinden, Colm și Lipson, Michael. Ortokeratologie și chestionarul privind calitatea vieții lentilelor de contact (OCL-QoL). Ochii și lentile de contact. 2017; 0: 1-7.

[4] Dias, L., Manny, R.E., Hyman, L. și Fern, K. (2002). Relația dintre stima de sine a copiilor miopi și caracteristicile oculare și demografice. Optometrie și științe vizuale, 79 (11)

[5] D.I. Filtcroft, Progress in Retinal and Eye Research 31 (2012) 622-660

[6] Holden, BA, Fricke TR, Wilson DA, Jong M., Naidoo KS, Sankaridurg P., Wong TY, Naduvilath TJ și Resnikoff S. Prevalența globală a miopiei și miopiei forte și tendințele temporale din 2000 până în 2050. Oftalmologie 2016 ; 123: 1036-1042.